Over ons

Evenementengigant was ooit een organisatiebureau & attractieverhuur voor al uw evenementen, zoals; bedrijfsfeesten, teambuildingsdagen, bedrijfs(her)openingen, productintroducties, verjaardagen, bruiloften en ga zo maar door. Om alles rondom een evenement in goede banen te leiden is vakmanschap, ervaring en goede contacten noodzakelijk. Evenementengigant beschikte over die kennis en had de ervaring om uw evenement in goede banen te leiden. Daarnaast vond u bij bij Evenementengigant.nl een breed aanbod aan attracties die u bij uw evenement .

Van dienstverlening naar informatievoorziening

Door recente (economische) ontwikkelingen hebben we besloten om deze diensten niet meer direct aan te bieden, maar ons vooral te richten op informatievoorziening rondom het organiseren van evenementen. Evenementengigant kon u voorheen een totaalpakket aanbieden, waaronder de catering, muziek, vervoer, het plaatsen van tenten, maar ook de feestelijke aankleding van uw locatie. Doordat we nu zijn gestopt met deze dienst, hebben we wel alle gewenste kennis in huis om u te informeren. Daarom is het nog steeds handig om Evenementengigant.nl te bezoeken om de nodige informatie op te zoeken over de organisatie van evenementen, zowel groot als klein.

Werkwijze

Onze diensten willen wij zo optimaal mogenlijk uitvoeren. Daarom volgen wij de trends en innovaties op de voet. Hierdoor kunnen wij u perfect informeren over waar veel vraag naar is en hoe het aanbod is. Wij beschikken over een groot netwerk met hoogopgeleide mensen die allerhande werkzaamheden kunnen verrichten. Wij voorzien u graag van alle informatie rondom het inhuren van deze mensen. Zo gaat u beslist in zee met de juiste, betrouwbare mensen.

Kortom bij Evenementengigant & management ontvangt u alle informatie rondom het organiseren van evenementen, inclusief klantgerichte diensten die hierbij van pas kunnen komen.

Uitnodigingen en promotie Veiligheid evenement Offline promotie Gebruik van een online bedrijvengids Drank en catering Evaluatie evenement Datum, duur en tijdstip evenement plannen Bruiloft organiseren Festival organiseren